GriCeviz Bilişsel Beceri Ve Zihinsel Gelişim Platformu Pilot Uygulama Raporu Yayınlandı!

GriCeviz Bilişsel Beceri Ve Zihinsel Gelişim Platformu Pilot Uygulama Raporu Yayınlandı!

17.04.2021 162

 

GriCeviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu Pilot Uygulama Raporu yayınlandı. "GriCeviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu" mobil uygulaması değerlendirme süreci alanında uzman akademisyenler tarafından gönüllü öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yayınlanan rapor, 14 Aralık 2020 - 3 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen pilot uygulamanın sonuçlarını içeriyor. GriCeviz uygulamasının barındırdığı kuramsal alt yapı ve teknolojiler; ortaokul öğrencilerinin eğilim, performans, tutum ve görüşleri bu çalışmanın konusu oldu.

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf düzeylerinde öğrenim gören 5780 öğrenci ve bu öğrencilerle koordinasyonu sağlaması için 401 öğretmen pilot çalışmaya dâhil edildi. Öğrenciler ve öğretmenler çalışmaya gönüllülük temelinde katıldı. Pilot uygulamaya katılan öğretmenler, öğrencilerinin üç hafta süre ile GriCeviz yazılımını uzaktan erişimle kullanmalarını sağladı.

Rapora ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: YEGİTEK