TEMİZ SINIF TEMİZ OKUL KAMPANYASI BAŞLADI

En temiz sınıfı seçiyoruz.

Kampanyanın Adı      : TEMİZ SINIF, TEMİZ OKUL

Kampanyanın Amacı : Temiz bir çevre ve sağlıklı bir çevre ve sağlıklı bir okul  yaşam için temizlik alışkanlığını kazanmak, okulu ve çevresinin güzelleştirilmesi, bakım ve onarımının yapılması amacıyla çalışmalar yapmak.

Kampanyanın Süresi : 16 ARALIK– 20 HAZİRAN

Uygulama Alanı          : Okulumuz

20.12.2022 209

Kampanyanın İçeriği :

Hergün nöbetçi öğretmenlerimiz  sınıflarda, temizlik kontrolü yapacak ve sınıfları değerlendirecektir.

Alınan puanlar doğrultusunda her hafta en yüksek puanı alan sınıf/sınıflar "Haftanın Temiz Sınıfı" seçilecektir. Bu sınıfların kapısına çiçekli sembolik bir çelenk takılacak, bir hafta boyunca asılı kalacaktır.

Her ay alınan puanlar toplanacak ve "Ayın Temiz Sınıfı" seçilecektir. Ay sonunda en yüksek puanı alan sınıf/sınıflar "Ayın En  Temiz Sınıfı" seçilerek, başarı belgesi ve sürpriz ödüller ile ödüllendirilecektir.

MEHMET PAŞA ORTAOKULU EN TEMİZ SINIF PUANLAMA KRİTERLERİ

1.

ÇÖP KUTUSU, VE ÇEVRESİN TEMİZLİĞİ ( 25 PUAN )

2.