Mrt

Mesleki gelişim açısından yönetici ve öğretmenlere fayda sunmak amacıyla Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından erişime açılan "Yönetici ve Öğretmen Kütüphanesi", 1 milyon 528 bin 410 defa görüntülendi ve içinde yer alan rehber kitaplar ise 616 bin 803 defa indirildi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlere ait çalışmaların, fark yaratan projelerin ve iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı "Öğretmeniz" dergisi, ikinci sayısıyla okuyucuyla buluştu.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 1. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.

Mrt

İlde düzenlenecek Zeka Oyunları Turnuvasında İlçemizi temsil edecek 15 öğrenciden 8'i okulumuz öğrencileri olmuştur.