Goanimate

26.02.2018 461

Go animate kendi animasyonlu filmlerinizi oluşturabileceğiniz eğlenceli bir web aracı. 

Kütüphanesindeki grafikler modifiye edilebildiğinden, animasyon filminizde kendi karakterlerinizi çeşitli hareketler ve hatta mimikler ekleyerek, kendi oluşturduğunuz ortamlarda oynatabiliyorsunuz. İsterseniz kendi sesinizi ya da dışarıdan farklı ses dosyalarını da filminize ekleyebilirsiniz. Konuşma balonlarıyla eğlenceli kısa filmler hazırlayabilirsiniz.

Goanimate gerçekten başarılı ve çok eğlenceli bir web aracı. Kendinizi planladığınızdan çok daha uzun süre animasyon filminizle uğraşırken bulabilirsiniz. Ortaya çıkan ürünler de sizi heyecanlandırabilir,gururlandırabilir ve hatta Animasyon yapmak bu kadar kolay mıymış" dedirtebilir.

Yalnız ne yazık ki ücretli.. Eğitim amaçlı kullanacak olsanız dahi belli bir bütçeyi gözden çıkarmanız gerekiyor. İlk 14 günlük ücretsiz üyeliği kullanarak Goanimate den faydalanabilirsiniz. Bu süre sizin belirleyeceğiniz bir konu üzerinde öğrencilerinizden kendi animasyon filmlerini hazırlamaları için de yeterli olabilir. Derslerinize renk katmanız için denemenizi tavsiye ederim.

http://goanimate.com/

Kaynak: https://www.egitimbilisim.net/web20.html