Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu

16.02.2015 1537

2018-2019 ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

Mehmetpaşa Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak 16/11/2018 tarihindeki ilk toplantımızda görev dağılımı yapılmış olup ,görev dağılımı sonucunda:

Zekeriya ASLAN : Okul Aile Birliği Başkanı

Çınar YÜKSEL : Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı

Nazife UÇAR  : Sekreter

Mehmet ARDUÇ : Muhasip Üye

Selda KURT :Üye     olmak üzere görev dağılımı yapılmıştır.

2018- 2019 öğretim yılında , Mehmetpaşa Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak;

1.                  Gümüşhacıköy Halk Bankası Şubesinde Okul Aile Birliği adına bulunmaktadır.

2.             Yapılan bağışlar, ve kermes gibi etkinliklerden elde edilen gelirler usulüne uygun olarak, öncelik sırası gözetilerek komisyon tarafından harcanmıştır.

3.            Geleceğimizin teminatı, gözbebeklerimiz çocuklarımızın daha iyi şartlarda temiz bakımlı ve düzenli bir mekânda eğitim öğretimlerini sürdürmeleri için okul temizlik görevlilerine temizlik yönünden her türlü donanım sağlanmıştır.

4.            Okulun acil onarım gerektiren cam, kapı musluk vb. malzemelerinin onarımı yaptırılmıştır. Okulumuzun kırtasiye, fotokopi ve bilgisayar sarf malzeme ihtiyacının büyük bir kısmı birliğimiz tarafından sağlanmıştır.

5.             Okul Aile Birliği olarak, yukarıda kısaca izah etmeye çalıştığımız, tüm iş ve işlemler yönetim kurulu kararı alınarak gerçekleştirilmiştir. Yapılan işlemlerin hepsi resmi kayıt altına alınmış olup,  gerek faturaları gerekse ödemelere ait evrakları muhafaza edilmiştir. Yapılan iş ve işlemler ile ilgili alınan kararlar düzenli şekilde "Karar Defterine" yazılarak, ekleri de dosyalarında muhafaza edilmiştir.

Yönetim Kuruluna ait Birlik Gelir Gider Defterine bütün gelirler ile giderler düzenli şekilde işlenmiştir.  Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz tarafından yapılan çalışmaların hepsi yerinde ve zamanında yapılmıştır.

DÖNEMİMİZE AİT GELİR TOPLAMI :  11.495.50 TL

DÖNEMİMİZE AİT GİDER TOPLAMI : 1743.08TL

BANKA : 9752.42 TL

6.                  01/11/2018 -30/10/2019 tarihleri arsında yapılan harcamalar

- Aslan Ticaret                   500 tl

- Öğretmen Kırtasiye       312 tl

- Özsamet Yangın             361.08 tl

- Yeni Öğrenci Kitapevi    570 tl

7. Yukarıda görülen tablo ile huzurlarınıza gelinmiştir. Belirttiğimiz hususlar dâhilinde Genel Kurul' un, ibrasına sunar; siz değerli üyelerimize ve velilerimize sonsuz teşekkürler ederiz.

Bilgi ve takdirlerinize saygı ile arz ederiz.

YÖNETİM KURULU

Mehmet ARDUÇ                   Nazife UÇAR                                      Selda KURT

Muhasip Üye                    Sekreter   Üye                                          Üye

Çınar YÜKSEL                                                                Zekeriya ASLAN